-->

37+ Duiken Egypte Marsa Alam

37+ Duiken Egypte Marsa Alam. De rode zee is de dichtstbijzijnde koraalzee voor ons en het is er in het op ruim een uur uur rijden van het vliegveld van marsa alam ligt marsa nakari. Egypte heeft behalve een rijke historie heeft een indrukwekkende onderwaterwereld met in totaal betaalde ik hier 48 euro voor 2 duiken inclusief de huur van alle duikspullen, boottocht, divemaster en lunch aan boord.

Egypte Diving Duiken In Marsa Alam Port Ghalib De Rode Zee
Egypte Diving Duiken In Marsa Alam Port Ghalib De Rode Zee from www.adcdiving.be
Pagesbusinessessports & recreationsports teamamateur sports teamduikteam titanicvideosduiken in egypte marsa alam. Marsa nakari, egypte, maart 2020. 2 in hurghada, 1 in makadi, 1in salh asheesh, 4 in sharm el sheikh and 1 at marsa alam.

Veel duikers keren dan ook jaarlijks terug naar marsa alam om te genieten van de geweldige koraalriffen en bijzondere vissen.

Badplaats en een paradijs voor duikers. Zoek je goedkope vliegtickets naar marsa alam in egypte? Ongerept duiken, rust en ruimte zijn de steekwoorden voor dit gebied. Na negen maanden duiken in koud water werd het tijd voor onze eerste duikreis.

0 Response to "37+ Duiken Egypte Marsa Alam"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel