-->

Duiken Belgie Indoor

Duiken Belgie Indoor. Duiken is het internationale magazine van de onderwatersport in nederland en belgie. Voor duiken in de noordzee en zeeland verwijs/link ik je door naar de reeds bestaande websites waar je heel wat nuttige informatie op kan terugvinden.

Apneuduiken Todi The Ultimate Experience
Apneuduiken Todi The Ultimate Experience from www.todi.be
Zoals elke actieve duiker uit deze contreien kan beamen is dit vooroordeel compleet uit te lucht gegrepen. Nieuws, verhalen, foto's en films over duiken,snorkelen en onderwater. In belgië wordt vooral gedoken in steengroeven, zoals carrière la croisette en la roche fontaine.

We hadden zijn eigen wetsuit al meegenomen, maar todi heeft daadwerkelijk aan alles gedacht en ook voor de kleinere duikers en snorkelaars is alles te vinden.

Zoals elke actieve duiker uit deze contreien kan beamen is dit vooroordeel compleet uit te lucht gegrepen. De laatste jaren is duiken veiliger geworden en makkelijker toegankelijk. We hadden zijn eigen wetsuit al meegenomen, maar todi heeft daadwerkelijk aan alles gedacht en ook voor de kleinere duikers en snorkelaars is alles te vinden. U vindt hier het verplichte terugreisformulier (passagier lokalisatie formulier).

0 Response to "Duiken Belgie Indoor"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel